En este episodio hablamos de five vinos para disfrutar durante una cena romántica.1 tinto, 1 cava, un vino blanco, 1 vino dulce y un vino con aguja.
………..
Com maridar bé el vi?
Seleccionar el vi adequat for each a un sopar pot significar tot un problema quan no tenim els coneixements necessaris. El vi incorrecte en un sopar romàntic o en una reunió de treball, certament pot causar una mala impressió i ser un obstacle en una vetllada perfecta. For every això és que avui et brindem alguns consells perquè sàpigues què va venir comprar segons l’ocasió.

Dins el a hundred% dels consumidors de vi del món, aproximadament el 80% és un consumidor casual i sense coneixements, mentre que l’altre 20% és un bon coneixedor o un professional. Segurament molts dels que busquem quin vi comprar segons l’ocasió ens trobem en la primera xifra i for each això necessitem ajuda dels segons.

Vins blancs i negres for each a les festes

Comencem amb aquesta àmplia distinció for each tenir en compte des d’un principi. Si bé el fet que un vi agradi o no a una persona depèn de moltes variables, hem de tenir algunes dades en compte for each a seleccionar un vi que agradi la majoria dels convidats.

Els vins blancs solen ser més lleugers i més secs que els negres, solen utilitzar-se al començament de la festes o al costat del primer plat d’un sopar, com un aperitiu. D’altra banda, els vins negres són perfectes for each a menjars més abundants i generalment se serveixen a l’últim second de la festa o el sopar.

For every a festes elegants, festes romàntics o festes de cap d’any, es recomana un bon Champagne o també un Cava.

Maridatges de vins for each al sopar

Els vins blancs van amb amanides, crustacis i peix, generalment l’ideal és triar un Chardonnay o un Sauvignon Blanc, for each les seves aromes i sabors suaus i fruiters.

Si el sopar és amb gall dindi, es recomana triar un vi negre lleuger, que tingui poca acidesa i sigui alguna cosa afruitat. Dins d’aquesta categoria podem trobar alguns com el Zinfandel afruitat, 1 pinot noir o Chianti Classico.
Segueix-nos a instagram:
twitter:
fb:
Youtube:

resource